Nieuws

Huisgemaakte puree van seizoensgroente met uw Robot Cook®

Huisgemaakte puree van seizoensgroente met uw Robot Cook®

 

Puree van rauwe of gekookte groenten is een klassiek en smakelijk gerecht dat in de smaak valt bij eters van alle leeftijden. Traiteurs, professionele etenbereiders of restaurateurs, zet gerust puree op het menu. Met uw professionele Robot-Cook® is niets eenvoudiger. Uw keukenhulp houdt de puree warm.

 

Butternut, knolselderij, wortel, pastinaak, aardpeer etc., de groenten van het seizoen bieden een grote variëteit aan smaken en kleuren. Stoom ze gaar in hun eigen vocht om alle smaak te behouden en maak ze fijn. Met de Turbo functie van uw Robot-Cook® krijgt u een heel fijne mix. Maak de puree glad door er boter of melk aan toe te voegen en de puree tot de gewenste consistentie te mengen. Dankzij de grote inhoud van de kom van uw verwarmende cutter-blender kunt u van tevoren een grote hoeveelheid puree bereiden. Dit geeft verlichting aan uw keukenpersoneel tijdens de topdrukte in de keuken.

 

Geef de schotel bij het opmaken een persoonlijke noot. Garneer uw puree met een sprietje bieslook, een toefje dille, een takje rozemarijn of tijm. Een scheutje gearomatiseerde olie geeft uw schotel de finishing touch.

Retour à la page d'accueil