By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies to provide you offers and services tailored to your interests. Learn more x
 

Nieuws

Verse groente- en vruchtensappen in enkele seconden met de Robot-Coupe sapcentrifuge

Hoe zorg je dat kinderen en jongeren in een schoolmilieu groenten en fruit naar binnen krijgen? Door hun kersverse sappen voor te zetten in een glas of met een rietje. De voordelen voor de gezondheid zijn onweerlegbaar. De sappen zijn rijk aan vitaminen en vezels, ze bevorderen de hydratatie, ze wekken aan het begin van de maaltijd de eetlust op en zorgen aan het eind van de maaltijd voor een gevoel van verzadiging. Bij de lunch of het vieruurtje zijn groente- en vruchtendranken het 100% winnende recept zowel bij de kleintjes als bij de groteren. Appels in september, sinaasappels in december, rode biet in februari, de recepten variëren afhankelijk van de jaargetijden.
Met de J100 Ultra sapcentrifuge, die perfect is afgestemd op de eisen van onderwijsinstellingen en schoolkantines, maakt u in slechts 1 minuut 2 liter sap. De resten worden afgevoerd naar een grote doorschijnende opvangbak (7,2 l) of continu via een trechter onder het werkblad. Om het apparaat te reinigen hoeft u slechts de invoergoot af te spoelen en de verwijderbare zeef in de vaatwasser af te wassen. Het motorblok en de kuip van roestvrij staal vergemakkelijken het onderhoud. Nog afgezien van het feit dat de speciaal voor intensief gebruik ontwikkelde, geruisloze industriële motor ideaal is voor instellingen.
Onderwijsinstellingen, centra voor vrijetijdsbesteding en naschoolse opvang kunnen gebruik maken van de subsidie voor de aankoop van kleine apparatuur en sapcentrifuges die wordt verleend in het kader van het EU-Schoolfruit programma voor de gratis distributie van groenten en fruit buiten de maaltijden aan leerlingen van onderwijsinstellingen. De met de sapcentrifuge gemaakte sappen worden beschouwd als vers fruit en tot 76% van de investering kan derhalve voor vergoeding in aanmerking komen. Een goede gelegenheid om een sappenbar te installeren tot het grootste genoegen van alle jongelui en om de J 100 Ultra sapcentrifuge van Robot Coupe aan te schaffen.

Download the file

Retour à la page d'accueil